Samarbejde med ernærinsekspert Jane Kudsk


06 May
06May

Det vi går op i er at hjælpe diabetikere gennem en livstilsændring. Nogle diabetikere mangler viden om mad og andre oplever at fx travlhed gør, at de ikke spiser mest hensigtsmæssigt for dem.

Flere og flere diabetikere lever efter KETO / LCHF kostprincipperne. Det har vi hos varmret selv stor gavn af, og hjælper der for andre med færdige KETO / KCHF retter for at hjælpe med rejsen til et lavere blodsukker og liv med mindre medicin.

For at komme godt i mål med din livsstilsændring kan det kræve, at du får den rette rådgivning. Derfor har vi et løbende samarbejde med relevante virksomheder og personer.

En af dem er Jane Kudsk som gennem hendes mangeårige arbejde som ernæringsekspert for diabetikere hjælper diabetikere på deres livsstilsrejse.

Vores samarbejde reflekterer, at vi deler samme principper og filosofi om at kunne spise sig fri af diabetes. Principperne i vores menu bygger på vejledning fra Jane Kudsk, som har været inden over nogle af menuerne for at hjælpe os med at sikre kvaliteten overfor diabetikere.

Vi vil derfor gerne understøtte og henvise til hendes bog ”Spis dig fri for Type 2 diabetes” for viden om KETO / LCHF for diabetikere, og hvordan du kan spise dig fri. 

Du kan læse mere på www.spisdigfri.dk


01Jan
Kommentarer
* E-mailen offentliggøres ikke på webstedet.